2017-04-18

(Videó!) Őrült feministák támadtak Marine Le Pen-re egy párizsi nagygyűlésen

Oszd meg másokkal is!

Már csak öt nap van hátra a francia elnökválasztás első fordulójáig, érezhetően egyre feszültebb a hangulat az országban. Le Pen stábját több támadás is érte, legutóbb a pártelnökre rontott rá a FEMEN egyik aktivistája.

Marine Le Pen éppen Párizsban tartott nagygyűlést a Zenith arénában, amikor egy rendkívül fiatal lány felfutott a színpadra egy virágcsokorral a kezében.

A pódiumon aztán vetkőzni kezdett, de a biztonságiak pillanatok alatt eltakarították a rendbontót.

A Nemzeti Front elnöke a találkozót övező tüntetéseket úgy kommentálta, mint „szélsőbaloldali radikálisok” demonstrációját, akik elutasítják a jobboldali szavazók értékrendszerét. Le Pen szerint ő az egyetlen nő a jelöltek között, és ő az egyetlen, aki harcolni tud a nők jogaiért a későbbiekben is.

Nem egyedül volt

A nagygyűlésen egy másik tüntetőt is el kellett távolítani a teremből. Ő kiabálni kezdett Le Pen beszéde alatt. „Maradhatott volna még egy kicsit, talán tanult volna valamit” – fogalmazott a párt elnöke.

Még a nagygyűlés előtt tüntetések voltak a fővárosban, a rohamrendőrségnek füstgránátokat kellett bevetniük. Sajtóértesülések szerint az „antifasiszta” tüntetők összecsaptak a rendőrökkel.

Évek óta vegzálják Le Pen-t

Nem ez az első alkalom, amikor Le Pennek meggyűlik a baja a FEMEN aktivistáival. Február végén egy sajtótájékoztatót zavart meg egy félmeztelen tüntető, azt ordibálta:

„Ő egy kamu feminista!”

2015-ben ugyancsak Párizsban zavarták meg Le Pen beszédét, három félmeztelen aktivista egy erkélyről zászlókat lengetett, majd a náci karlendítések kíséretében „Heil Le Pen” felirattal a mellkasukon pózoltak.

Forrás: RT

Breitportál nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!