2017-01-05

(Videó!) Napokig kínozhatták a fogyatékos fiút, a rendőrfőnök szerint csak “hülyéskedtek a kölykök”

Oszd meg másokkal is!

Felháborító bűncselekmény történt a napokban Chicagóban, ahol négy afroamerikai feltehetően rasszista indíttatásból egy, vagy több napon keresztül kínzott egy fogyatékos fehér fiút. A rendőrparancsnok szerint “a kölykök csinálnak hülyeségeket”.

Sajtóértesülések szerint már őrizetbe vették azt a két fekete nőt és fekete férfit, akik élőben közvetítették a Facebookon, hogy megkínoznak egy mentális problémákkal küzdő fehér férfit. A felvételen jól látható, hogy az áldozatnak megtéphették a haját, mert sérülések láthatók a fejbőrén.

“B*****k meg a fehérek”

“B****a meg Donald Trump! B****k meg a fehérek” – hallható a 30 perces videóban.

A zavart fiúra az utcán bolyongva találtak rá a rendőrök, egy teljes napig kellett nyugtatni, míg végre el tudta mondani, hogy mi történt. A rendőrség beszámolója szerint az egyik elkövetővel egy iskolába járhatott.

“A kölykök csinálnak hülyeségeket”

Kevin Duffin rendőrparancsnok így kommentálta az incidenst:

“Bár az elkövetők felnőttek, csak 18 évesek. A kölykök pedig csinálnak hülyeségeket. Nem kéne kölyköknek neveznem őket, mert a jog szerint már felnőttek. De csak fiatal felnőttek, akik még hülye döntéseket hoznak. Ettől még természetesen vizsgáljuk, hogy gyűlöletbűntény történt-e, vagyis hogy őszintén így gondolják, vagy csak hülyeségeket ordibáltak.”

Forrás: FoxNews

Breitportal nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!