2016-12-17

(Videó!) Felháborító: Az abortuszhoz hasonlította a karácsonyt a világhírű “színész”

Oszd meg másokkal is!

Whoopi Goldberg a “The View” című műsorban arról filozofált, hogy a karácsonyt ünnepelni olyan, mint ha egy nő az abortusz mellet döntene.

Goldberg összefüggéstelen eszmefuttatásában azzal magyarázta az állítását, hogy a karácsony alapvetően Krisztushoz kötődik, mégis a kormány mindenhol ennek a vallási jelképeit használja, de ennek ellenére az embereknek joguk van ünnepelni ezt az ünnepet, ahogyan a nőknek is, elvetetni a gyermeküket.

“Ahhoz, hogy mit teszek a testemmel, az én jogom, ne szóljon bele senki. Ugyanígy ha valaki hisz a karácsonyba, az az ő joga” – fogalmazott.

Úgy Goldberg nem fogta igazán fel, hogy Jézus születését magzatok millióinak a lemészárlásához hasonlítani több, mint felháborító. A közösségi oldalakon sok felhasználó ki is fejezte ellenérzéseit a hollywoodi színész kijelentéseivel kapcsolatban.

A műsor egyébként tökéletesen beleilleszkedik abba a karácsony-ellenes hangulatba, ami most Nyugaton egyre inkább terjed. Sok helyen a karácsonyfákat támadják, mint más vallási kisebbségeket sértő keresztény jelképet.

Forrás: Youtube

Breitbart Budapest nyomán

Kövess minket a Facebookon!