2017-04-16

(Videó!) Brutális felvételt közölt le a France24

Oszd meg másokkal is!

Brutális felvételt közölt le a France24, amelyen részletes elemzésekbe bocsátkoznak a – többek között a BBC, az Index és a 444 által is elhazudott – franciaországi no-go zónák kapcsán.

A France24 által leközölt felvétel szerint, már nemcsak a tősgyökeres, európaiak szorulnak ki az életterükből, hanem még azok a nők is, akik amúgy muzulmánok.

A felvétel tanulságai alapján a párizsi külkerületekhez tartozó negyedekben már olyan belterjes, férfiuralom alá tartozó muzulmán világot alakítottak ki az ott élők, hogy egyenesen kitiltották a közterekről és a társasági helyekről a nőket.

A rejtett kamerával készített képsorok hűen ábrázolják azt a momentumot, amikor két – amúgy muzulmán – nő szeretne betérni egy férfiak által uralt kávézóba, melyet heves összeszólalkozás, majd kitessékelés követ. A civilizálatlan muszlim férfiak érvelései pedig így hangzanak:

– “Otthon a női családtagjaim azt csinálnak, amit akarnak. De amikor velem vannak, akkor nem.”
– “Itt, ebben kávézóban nem megengedett a nemek keveredése.”
– “Ez itt nem Párizs, hanem Sevran (a főváros egyik migránsok lakta külkerülete – a szerk.), itt úgy működnek a dolgok, ahogyan mi szeretnénk!”
– “Itt egy másik mentalitás alapján élünk!”
A felvételen továbbá elhangzik, hogy a nők ilyesfajta szegregációjának megkérdőjelezése tabudöntögetésnek számít.

Csakhogy Lyonban sem könnyebb a helyzet.
Egy a csatornának interjút adó tősgyökeres óvónő arról beszél, már mindent meg tesz annak érdekében, hogy ne vegyék őt észre az utcán a muzulmán férfiak. Sem a színes ruhák viseletét, sem a szoknyák hordását nem engedi magának, de még a vörös rúzst is inkább mellőzi. Arra a kérdésre, miszerint miért vállalja ezeket a szabályokat önkéntesen, csak annyit válaszol: “mert félek.”

Dzsihádfigyelő nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!