2017-01-03

(Videó!) Meghalt a betörő, pedig “csak” berúgta az ajtót

Oszd meg másokkal is!

Egy boltot akart kirabolni két társával az a férfi, aki berúgta az ajtót, de a művelet végzetesen szerencsétlenül sikerült. Az üveg felvágta az ereit, és ő elvérzett.

Egy autóalkatrészeket áruló boltot akartak kirabolni a Paraná államban található Reserva városában. A biztonsági kamerás felvételen látni lehet, ahogy először kövekkel dobálják az üvegajtót, majd megpróbálják berúgni.

Második próbálkozásra már sikerült is bejutni, de a videón látni, hogy egyikük azonnal a lábát fájlalva, sietve sántikál el, miközben egyik társa támogatja. Végül mindhárman elmenekültek, csak a betört ajtót, valamint vérfoltokat hagyva maguk után.

A brazil sajtóban megjelent hírekre hivatkozva a 24.hu azt írja, hogy a sérült férfit két társa azonnal kórházba vitte, de az orvosok már nem tudták megmenteni. A hatóságok közlése szerint a férfi elvérzett, miután a betört üvegajtó felvágta az artériáját. Két társát pedig a rendőrök letartóztatták.

Persze ha ez az eset Európában történik, és az elkövető egy “megéletési-migráns”, akkor a betörő családja kártérítésért perelhetné a boltot, és jó eséllyel nyerne.

Faktor nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!