2017-01-01

Szenzációs felfedezés: a véreskezű Churchill át akart térni az iszlámra!

Oszd meg másokkal is!

A tankönyvekben található, helyenként történelemhamisító állításokkal szemben Winston Churchill egykori brit miniszterelnök háborús bűnösnek, tömeggyilkosnak tekinthető.

A fősodratú médiától és szakirodalomtól eltérő források szerint egyértelmű, hogy Churchillnek köszönhető Berlin terrorbombázása, amikor a katonai célpontok helyett a német lakosságot vették célba az angol bombázók. A véreskezű alkoholista lelkén szárad Drezda (minden ok nélkül történő) elpusztítása is, ahol mintegy százezer civil esett áldozatul.

Churchill nemcsak a németeken élte ki szadista hajlamait, hanem azt javasolta, mérges gázzal bombázzák Tokiót. Javaslatát csupán azért nem fogadták el, mert az USA-ban akkorra már elkészült az első két atombomba.

A britek jelentős része sem szerette Churchillt, hiszen a “háborús érdemei” ellenére a második világháború után nem választották újra miniszterelnöknek. Inkább a kevésbé ismert Clement Attlee mellett döntöttek és szabadultak meg a szeszkazántól.

Mostanában napvilágot látott az a levél, amelyben Churchill öccsének menyasszonya, Gwendoline Bertie kérte a politikust, ne térjen át az iszlámra.

Ez a levél teljes mértékben alátámasztja Warren Docter történésznek, a Cambridge-i Egyetem professzorának azon állítását, miszerint Churchill az iszlám vallás fanatikus imádója, megszállottja volt. Legnagyobb álma az volt, hogy basa (tehát török méltóság) legyen. Őrültsége odáig terjedt, hogy a második világháború alatt elrendelte egy hatalmas mecset kiépítését a londoni Regents Parkban. Ez a mecset ma is az “iszlám kultúra központja” Angliában.

Churchillt a családja végül nagy nehezen megakadályozta abban, hogy áttérjen az iszlám vallásra.

Independent és más brit médiumok nyomán K. P.  Délír

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!