2016-02-02

Orosz nőket zaklattak migránsok Murmanszkban, 18 bevándorló kórházba, 33 fogdába került

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Bevándorlók támadtak meg orosz nőket a Norvég határhoz közeli Murmanszk régióban egy éjszakai szórakozóhelyen. Vesztükre túl késő jöttek rá, hogy nem Nyugat -Európába vannak hanem Oroszországban. Ahogyan a kép is mutatja az orosz férfiak némileg eltérnek a nyugati társadalom többi férfi tagjától.

Bár a rendőrség tagadja, de a közösségi oldalakon olvasható bejegyzések alapján biztosra mondható, hatalmas verést kaptak a betolakodók, akik közül 18-an kórházba, 33-an fogdára kerültek.

A baj ott kezdődött, mikor Norvégia visszatoloncolt 50 afgán menekültet Oroszországba, mondván illegálisan léptek be az országba. Ezután a tesztoszteronnal túltöltött menekültek úgy döntöttel elmennek szórakozni a helyi “Gandvik” diszkóba, ahol lányokat kezdtek molesztálni, tapogatni. A helyiek ezt nem nézték jó szemmel és még a rendőrség kiérkezése előtt intézkedtek. A zaklatók nagy részét kórházba küldték, a többit a rendfenntartó szervek intézték el, nem kevésbé keményen fellépve. A nevelési folyamat sikeresnek bizonyul, azóta egy hangos szót sem lehet a bevándorlók szájából hallani.

Orosz álláspont a következő: “Mindenkit üdvözlünk Oroszországban, nagyon örülünk a látogatóknak, de senki ne felejtse el, hogy itt csak vendégségben van, és úgy is viselkedjen.”

thisisengland.org.uk, newsli.ru nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]