2016-12-24

Nyílt Facebook oldalon ünneplik a berlini dzsihádot a németországi muszlimok

Oszd meg másokkal is!

NYÍLT FACEBOOK OLDALAKON ÜNNEPLIK A BERLINI DZSIHÁDOT A NÉMETORSZÁGI MUZULMÁNOK

– a Welt nyomán

Nem mindenki szomorkodik:

Közvetlenül a berlini kamionos terrortámadás után a német rendőrség letartóztatott muszlimokat, akik Allahu akbárt üvöltöztek egy templom mellett.

Az ISIS további hasonló támadásokra szólított fel:

“Mint ahogy már sokszor mondtuk, az ilyen támadásokat soha nem tudja megakadályozni az ellenség…nem kell semmi más csak egy autó, vagy kamion … és a helyes szándék plusz egy kafír. Mennyiség. Allah segítségével ezek a támadások megijesztik és terrorizálják az ellenséget. Így bárki legyen is, aki belehajt a következő karácsonyi vásárba, a kafírok soha ne feledjék el ezt a karácsonyt, ó Iszlám Oroszlánjai.”

++ Nem mintha ennek bármi köze lenne az iszlámhoz: (Korán 8:60) ‘És készítsétek fel ellenük, amire csak képesek vagytok, az erőből, és a lovasságból, amit össze tudtok gyűjteni, hogy FÉLELEMET (terrort) KELTSETEK VELE ALLAH ELLENSÉGEINEK ÉS A TI ELLENSÉGEITEKNEK SZÍVÉBEN, és másokéban rajtuk kívül, akiket ti nem ismertek, de Allah ismeri őket. És bármit is költötök Allah útján, teljes mértékben vissza lesz az fizetve nektek, és nem fogtok semmiben igazságtalanságot szenvedni.’ (szerk.) ++

Számos nagy olvasottságú Facebook oldalon örvendeznek a kommentelők.

Egy Facebook kommentelő, Zin Eddin például elmagyarázza, hogy “az iszlám tanai szerint a ‘háború házában’ (Dar al-Harb) a kafírokat meg lehet ölni és vagyonukat el lehet venni.”

Egy másik felhasználó, a berlini Mert Demir szerint: “Kafírok haltak meg. És a kafírok a pokolba kerülnek és valószínűleg olyan emberek, akik amúgy is kritizálják az iszlámot”…

További részletek..

Dzsihádfigyelő nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!