2016-12-10

Kiszivárgott: Clinton egész nap piál, depizik és a stábját szidja

Oszd meg másokkal is!

A Townhall Clinton-közeli forrásai szerint, piszkosul nehezen viseli a demokrata elnökjelölt a választási vereséget. Egész nap szomorkodik, vedel és a stábját szidja.

Miért támogatta Hillary Clinton Jill Steint, a Zöld Párti elnökjelöltet abban az erőfeszítésében, hogy a wisconsini, michigani és pennsylvaniai szavazatok újraszámlálását kérje, ha úgyis tudta, hogy ez semmit sem változtat a 2016-os választás eredményén?

A válasz erre a kérdésre részben az, hogy a Hillaryhez közel álló emberek, Huma Abedin, Chelsea Clinton és Sidney Blumenthal erre bátorították a demokrata elnökjelöltet, abban reménykedve, hogy ez majd lélekemelő lesz számára.

„Nagyon sírós, tíz évvel öregebbnek néz ki és sokat nyafog” – ezt már Hillary egyik legszorosabb barátja kotyogta ki.

„Elég komoly mennyiségű bort iszik, sokkal többet, mint szokott. Egész nap szomorkodik, a panaszkodás és vádaskodás tengerében úszkál. Többek között azt sérelmezi, hogy a kampánymenedzserei teljesen inkompensek voltak, Bill és Chelsea pedig nem küzdött elég keményen, míg az FBI igazgató Comey pedig Trump csapatában játszott.”

Mindemellett, Obama elnök is arról győzködte Clintont, hogy a Demokrata Párt számára is az lesz a legjobb, ha Clinton jogi csapata részt vesz az újraszámlálásban és nem bízzák az egészet Jill Steinre.

„Az elnök úgy érezte, hogy a progresszívek teljesen kábultan és tehetetlenül viselkedtek, ezért fel kellett emelni őket a kómából, hogy ne fekve viseljék el a vereséget” – mondta a Townhall egy másik forrása. „A választási eredmények megtámadása volt a legjobb és leggyorsabb módja annak, hogy a demoralizált párt harci szellemét ismét felkeltsük.”

123232312-696x464.jpg

Hozzátette: „Obama úgy vélte, hogy az újraszámlálás valahogy elhintheti a magot, hogy az egész választás becstelen volt. Ezzel akarta komolyan megkérdőjelezni Trump elnökségének legitimitását.”

És hogy erről mit gondol Bill Clinton?

Egy Clinton-közeli tanácsadó szerint, az egykori elnök úgy gondolja, az újraszámlálás a visszájára fog elsülni, hiszen valószínűleg csak egy maréknyi megkérdőjelezhető szavazólapot fognak találni, ami még jobban meg fogja erősíteni Trump számait és pozícióját az ország élén.

Forrás: Townhall

Breitbart Budapest nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Kövess minket a Facebookon!