2017-04-19

„HAMAROSAN HALLANI FOGTOK A HALÁLOMRÓL, DE NE AGGÓDJATOK … A PARADICSOMBAN LESZEK” – mondta a westminsteri autós dzsihadista a családjának

Oszd meg másokkal is!

Korán (által) radikalizálódott
————————————–
„HAMAROSAN HALLANI FOGTOK A HALÁLOMRÓL, DE NE AGGÓDJATOK … A PARADICSOMBAN LESZEK” – mondta a westminsteri autós dzsihadista a családjának

– a Jihadwatch nyomán

A brit rendőrség kijelentette: „Van rá esély, hogy soha nem fogjuk megtudni, miért tette.”

Ez az új információ teljesen világossá teszi, hogy miért is tette: mert mudzsahednek – azaz Allah harcosának – tekintette magát, így Allah ígéretére alapozott, aki megígérte, hogy a Paradicsomba jutnak mindazok, akik őérte „ölnek és öletnek” (Korán 9:111).

“Westminster terrorist promised to see family ‘in paradise’ before attack,” by Oli Gamp, International Business Times, April 16, 2017 (thanks to The Religion of Peace):

Khalid Masood, a westminsteri gázoló dzsihadista állítólag hét nappal a terrorcselekmény előtt egy telefon-beszélgetés során figyelmeztette családját közelgő halálára: „Hamarosan hallani fogtok a halálomról, de ne aggódjatok … én a Paradicsomban leszek”.

„Azt akarom, hogy boldogok legyetek miattam, nem akarom, hogy szomorúak legyetek. Ez legyen a mi titkunk.”

A brit állampolgárságú muzulmán 2017 március 22-én 50 embert gázolt el, akik közül négyen belehaltak sérüléseikbe. Miután belehajtott a Westminster-palota kerítésébe, leszúrt egy rendőrt, végül lelőtték.

Masood az ISIS által propagált módszerrel követte el a vérengzést.

Dzsihádfigyelő nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!