2016-12-22

Gyors­hír: Ké­szült­ség a Nyu­ga­ti­nál, le­zár­ják a kör­nyé­ket

Oszd meg másokkal is!

Rend­őrök lep­ték el a Nyu­gati pá­lya­ud­var kör­nyé­két csü­tör­tök dél­után, a já­ró­ke­lők­nek nem mond­ják meg, mi tör­tént…

Egyelőre nem tudni, miért zárja le a rendőrség a Nyugati pályaudvar környékét, a Ripost olvasója szerint a gyalogosokat is megkérik, hogy hagyják el a környéket. Vélhetően gyanús csomag miatt rendeltek el hatósági zárat csütörtök délután.

Csütörtök délelőtt ugyancsak egy elhagyott táska keltett riadalmat a Thököly úton, ám a kiérkező tűzszerész megállapította, hogy csak ruhák voltak a csomagban.

Friss:

Csak­nem 150 méter hosszan zár­ták le a Teréz körút Pod­ma­niczky út és Váci út kö­zötti sza­ka­szát csü­tör­tök dél­után.

Az ORFK Kommunikációs szolgálata arról adott tájékoztatást, hogy egy gazdátlan csomagot találtak egy Nyugati téri gyorsétterem bejáratának közelében.

A csomag átvizsgálását a Készenléti Rendőrség tűzszerészei megkezdték. Az intézkedés idejére a gyorsétterem vendégeinek el kellett hagyniuk az épületet, a rendőrök lezárják továbbá a Teréz körút Podmaniczky út és Váci út közötti szakaszát teljes szélességében, körülbelül 150 méter hosszan.

Kövess minket a Facebookon!