2017-04-16

Gulyás Márton első útja a fogdából egy “meleg” társkeresőbe vezetett, ahol kereszténygyalázó mottóval ünnepelte a húsvétot

Oszd meg másokkal is!

Bár a bí­ró­sá­gon azt mondta, hogy na­gyon meg­vi­selte a 72 órás őri­zet, a ki­sza­ba­du­lás után alig egy órá­val már mo­so­lyogva part­nert ke­re­sett ma­gá­nak a neten…

A garázdaságért és rongálásért visszaesőként, most már 300 óra közmunkára ítélt Gulyás Márton (ezúttal a Sándor-palotát szennyezte be festékkel) a bíróságon tegnap délután még nagyon fáradtnak vallotta magát.

Azt mondta a vádlottak padján, hogy nagyon megviselte a börtönélet, ezért csak összefüggéstelenül tud fogalmazni. Az előző 72 órában a cellájában ugyanis nem tudott rendesen étkezni és pihenni.

Aztán az ítélethirdetés után mégis másképp alakultak a dolgok. Gulyás Márton, úgy tűnik, túlságosan magányosnak érezte magát

Tegnap este fél nyolc körül engedték szabadon és alig egy óra múltánmáris bejelentkezett a világ egyik leghíresebb, különleges igényeket szolgáló társkereső oldalára a planetromeo.com-ra. 

A híres társkereső oldalról külön wikipédia szócikk  is készült már. A PlanetRomeo (korábbi nevén: GayRomeo) eszerint nemzetközi internetes fórum, csevegő- és ismerkedőoldal meleg, biszexuális és transznemű férfiaknak.

Az éppen csetelők közül sokan meglepődtek Gulyás tegnapi hirtelen felbukkanásán, néhányan nyomban politizálni is kezdtek, jól megdicsérve őt a rongálásért.

A képre kattintva alaposabban átböngészhetők a részletek…

Gulyás egy hatalmas szelfivel köszönte meg az ünneplést…

Amúgy a kép láttán úgy tűnik, hogy valamiféle intézmény könyvtárából jelentkezett be a társkeresőre,  mintha még a tüntetések kellékei is látszanának a háttérben…

A csetelők közül egyeseket viszont feldühített, hogy ez  a speciális társkereső is politikai viták terepe lett. Ők voltak azok, akik printscreeneket készítettek Gulyás dicsőítéséről. A felvételeket aztán negatív kommentek kíséretében körbeküldözgették a neten.

Gulyás Márton  azonban nem hagyta zavartatni magát, a szabadulás mámorában kitartóan folytatta a társkeresést. Ez volt a mottója:

“Ne vígy engem a kísértésbe, odatalálok    magamtól is!”

Ripost nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!