2017-04-17

Fiatal lányokat molesztálnak a bevándorlók Martonoson

Oszd meg másokkal is!

Fiatal lányokat, sőt felnőtt nőket is molesztálnak fiatalkorú bevándorlók a szerbiai Martonoson – mondták el a helyiek. A főként magyar falu lakói szerint a koszovói migránsok azért telepedtek le itt, mert abban bíznak, hogy innen könnyebben juthatnak el az Európai Unióba – hangzott el az M1 Híradójában.

A magyar határhoz közeli falu, Martonos lakói arra panaszkodnak, hogy a településen egyre rosszabb a közbiztonság. A kiskorú betelepültek fiatal lányokat zaklatnak, sőt az utóbbi hónapokban egyre több bejelentés érkezett arról is, hogy a felnőtt nők molesztálásától sem riadnak vissza.

Az Európai Unióból Szerbiába visszatoloncolt, főleg Koszovóról származó családok az újra kijutás reményében általában a magyar határhoz közeli falvakban telepednek le. A Tisza melletti, főként magyarlakta Martonoson legalább 170-en vannak ilyenek.

A martonosi helyi közösség tanácsának elnöke, Horváth Gergely szerint a gondok már vagy tíz évvel ezelőtt, az első betelepülők érkezésével kezdődtek, azóta pedig csak fokozódtak.

A fotó illusztráció.

Híradó nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!