2016-08-23

Elmezavar – “Magyar” liberális nők elkezdték népszerűsíteni a mohamedán viseletet

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A színtiszta elmezavarnak lehetünk a szemtanúi. A hazai női egyenjogúság szabadcsapatai elkezdték népszerűsíteni a mohamedán viseletet.

Már mi is többször írtunk a burkin viseléséről és annak a tilalmáról. Ám a honi liberális szabadcsapatoknak ismét sikerült túltolniuk a biciklit. A női egyenlőség honi bajnokai elkezdték népszerűsíteni a mohamedán népviseletet – figyelt fel az esetre a Tutiblog.

A cikk bevezetőjében a muzulmán női fürdőruha-viselet előnyeiről értekezik a nem túl okos szerző. A gondolatmenete alátámasztására pedig a következő költői sorokat írta le a láthatóan elszállt asszony:

Mert olyan szigorú dress code van érvényben (nálunk, Európában – a szerk.), amely elviekben a nők felszabadításának zászlaja alatt keletkezett – a bikini a megjelenésének idején valóságos forradalomnak számított -, de valójában nem más, mint a férfiak kukkolási igényeinek minél tökéletesebb kielégítését szolgáló intézmény.”

A cikk szerző elfelejti megemlíteni, hogy:

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...
  • az európai férfiak legalább nem erőszakolják halomra a nőket
  • az európai ember ritkábban robbantja fel magát
  • az európai civilizáció már túllépett a sötét középkoron

(Tutiblog) – 888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]