2017-04-19

Egy muzulmán fegyverekkel és Koránnal hadonászott egy keresztény konferencia parkolójában

Oszd meg másokkal is!

USA: EGY MUZULMÁN FEGYVEREKKEL ÉS KORÁNNAL HADONÁSZOTT EGY KERESZTÉNY KONFERENCIA PARKOLÓJÁBAN

Közben azt mondogatta, hogy „féljetek, rettegjetek” – mégsem tartóztatták le

– A Jihadwatch nyomán

(Korán 8:60): „És készítsétek fel ellenük, amire csak képesek vagytok, az erőből, és a lovasságból, amit össze tudtok gyűjteni, hogy rettegést (terrort) keltsetek vele Allah ellenségeinek és a ti ellenségeiteknek szívében, és másokéban rajtuk kívül, akiket ti nem ismertek, de Allah ismeri őket.”

Miért nem tartóztatták le? A dél-dakotai rendőrök annyira rettegnek attól, nehogy „iszlamofóbnak” tűnjenek, hogy már félnek letartóztatni egy férfit, aki többféle fegyvert lóbál és közben többször is elmondja, hogy „féljetek” és „rettegjetek” mert ő muszlim? Ha ez az ember „jobboldali szélsőséges” lenne, vajon nem tartóztatták volna le? Dehogynem.

2017 április 9-én keresztény konferenciát konferenciát tartottak Sioux Falls-ban, South Dakota-ban; ahol iszlámkritikus előadások is elhangzottak.

Az egyik előadás alatt egy magát (a pólóján) muszlimnak nevező férfi megállt az előadóterem hátuljában és kb. 45 másodpercig filmezte a Koránját, majd a közönséget pásztázta. Később kiderült, hogy Facebookon streamelte az egészet.

Az egyik biztonsági őr – egy szolgálaton kívüli rendőr – odalépett a férfihez és megkérte, hogy hagyja abba a filmezést, mivel a konferencia elején bejelentették, hogy tilos felvételt készíteni. Ekkor a muszlim közölte, hogy távozik.

A rendőr megkérdezte, hogy vannak-e nála rejtetten viselt fegyverek, mire a férfi azt válaszolta, hogy vannak.

A muzulmán azt is elmondta a rendőrnek, hogy élőben közvetített a Facebookon. Amikor a rendőr megkérdezte a nevét, azt felelte: „John Smith vagyok, a muzulmán John Smith.”

Ezek után a férfi kiment az autójához, ahol készített még két Facebook videót. Egyértelműen dühös volt és arról beszélt, hogy milyen könyveket reklámoztak a szervezők. Úgy tűnt, eléggé fel volt háborodva az asztalokon látott forrásanyagoktól.

Majd a kamerának felmutatott 3 pisztolyt, két támadó fegyvert és egy tölténytárat. Miközben a fegyverekkel hadonászott, azt mondogatta a kamerába, hogy „féljetek” és „rettegjetek”.

Ez nem terrorista cselekmény? A konferenciának 500 résztvevője volt; nők és gyerekek is voltak a helyszínen, valamint állami képviselők és szenátorok…

Dzsihádfigyelő

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!