2016-12-20

Egy dolognak köszönhető, hogy nem Budapesten hanem Berlinben történt terrortámadás

Oszd meg másokkal is!

Hiába kürtölte világgá minden balliberális megmondóember, hogy a déli határzárnál nincs embertelenebb létesítmény, a német hírügynökségi forrásokból kiindulva, talán pontosan ennek volt köszönhető, hogy Berlinben és nem Budapesten történt meg a hétfő esti tragédia.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, hétfő este kamionos terrortámadás rázott meg egy nyugat-berlini karácsonyi vásárt, melynek eredményeképpen 12-en a helyszínen életüket vesztették, és további, csaknem 50 ember súlyosan megsérült. Bár a balliberális média ismételten mindent megtett annak érekében, hogy a lengyel rendszámú, lopott kamionból kiindulva azt sugalmazza, hogy az elkövető egy hithű lengyel keresztény volt, igencsak hamar kiderült, hogy a sokadik európai mészárlásért megint csak egy iszlamista felel, aki ráadásul “menekültként” csöppent Németországba.

Ugyanis német sajtóértesülések szerint a vérengzésért egy bizonyos Naved B. nevezetű pakisztáni vagy afgán – egyelőre még nem tisztázott –  migráns felel, aki valami kifürkészhetetlen oknál fogva hogyhogy nem – a több tízezer társához hasonlóan – január elsején született, 1993-ban.

A dpa német hírügynökség szerint ez a derék Naved B. azon a balkáni útvonalon keresztül érte el Németországot, amelynek védelmét és lezárását a magyar kormányfő, Orbán Viktor már több ízben is sürgetett Brüsszelben. Csakhogy az eurokraták számára a határvédelem kérdése legalább annyira ördögtől való, mint Angela Merkelnek. Végül is megoldjuk, “wir schaffen das” – szól a merkeli bölcsesség.

Nagy kérdés, hogy azok a családok, akik hétfő este elveszítették szeretteiket egy ismételten “random menekült” által elkövetett iszlamista merényletben is vajon úgy gondolják-e, hogy ez az ügy még mindig megoldható. Feltételezhetően, már egyre kevésbé hisznek ebben.

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!