2017-04-18

Botrány! Svédország miniszterelnöke egy 80 éves nő megerőszakolójával fotózkodott

Oszd meg másokkal is!

A 19 éves Mahad A. három évvel ezelőtt került fiatalkorúak börtönébe egy súlyosan fogyatékos svéd nő elrablásáért és megerőszakolásáért. Rövid büntetése letöltése után újra szabadlábon a svéd miniszterelnökkel fotózkodott. „Hamarosan bekerülök a politikába!” – írta az erőszakoló a Facebookon.

2014 április végén egy testi és mentális fogyatékossággal élő idős nő ücsörgött a szupermarket előtti padon a svédországi Katrineholmban.
A tagbaszakadt Mahad A. leült a nő mellé és beszélni kezdett hozzá. Majd felkapta az idős asszonyt és elcipelte a közeli erdőbe, ahol megerőszakolta.

Több szemtanú látta, amint az akkor 16 éves férfi elmenekül a tetthelyről. Az egyik szemtanú találta meg az erdőben a földön fekvő nőt. Megkérdezte, hogy erőszak áldozata lett-e, mire a nő bólogatott.

A spermiumából kinyert DNS-minta alapján Mahad A.-t 2014 szeptemberében bűnösnek találták nemi erőszak és személyes szabadság megsértése vádjában. Életkora miatt azonban csak fiatalkorúak nevelőintézetében letöltendő 8 hónapnyi elzárásra ítélték.

A nemi erőszak elkövetése után a férfi továbbra is vidáman posztolgatott a Facebookon. Többek között kitett egy fényképet, amelyen a csoportos nemi erőszakkal gyanúsított kurd-svéd komikus színész, Shan Atci társaságában látható. Atci-t végül azért ítélte el a bíróság, mert lefényképezett egy 20 éves nőt és terjesztette annak meztelen fényképeit – a nő azután tett feljelentést a rendőrségen, miután csoportosan megerőszakolták.

Egy másik képen Mahad A. egyenest a svéd miniszterelnökkel, Stefan Löfvennel pózol. A kép tavaly áprilisban készült, amikor Löfven a Szociáldemokraták egyik pártrendezvényén járt Katrineholmban.

„Hamarosan bekerülök a politikába!” – írja a 19 éves erőszakoló a Facebookon. Az egyik barátja hozzátette: „te leszel Svédország következő miniszterelnöke”.

Az iszlámban jelenleg is elfogadott a szexrabszolgaság. A Korán megengedi szexrabszolgák birtoklását: erről bővebben itt olvashat.

További részletek..

Dzsihádfigyelő nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!