2017-04-21

Az olaszok megismerték a saját Soros Györgyüket

Oszd meg másokkal is!

A baloldali olasz kormány szerint nem véletlen az, hogy az Afrikából induló migránsoknak a többsége egy irányba, Olaszországba indul.

A La Stampa szerint az olasz hatóságok a Földközi-tengeren dolgozó nem kormányzati szervezetek tevékenységét is megvizsgálják. A lap szerint a húsvéti hosszú hétvége alatt az országba érkezett rekordmennyiségű migránssal az olasz befogadási rendszert egyszerűen térdre kényszerítették.

Logisztikailag nem normális, majdnem katonai akció az olasz partokat elözönlő embertömeg”

– mondták a lapnak kormányzati források.

Az olasz titkosszolgálatok kiderítették, hogy a Líbiából induló hajók indulási időpontja és helye alapján megállapítható, hogy a migránsokat szervezetten mozgatják.

Az MTI szerint az olasz hatóságok a háttérben a líbiai embercsempész bűnszervezeteket sejtik, valamint líbiai politikai erőket, amelyek így akarják gyengíteni Fájez esz-Szarrádzsnak, a líbiai nemzeti egységkormány miniszterelnökének a hatalmát, bizonyítva, hogy az Olaszországgal és az EU-val elkötelezett kormányfő képtelen a migrációs helyzet ellenőrzésére.

Az olaszoknak az is feltűnt, hogy egy amerikai milliomos, bizonyos Christian Catrambone 2014-ben alapított egy céget, amely egy belizei felségjelzéssel ellátott hajóval járja a tengert, hogy a begyűjtött migránsokat Olaszországba szállítsa. A szervezet eddig 33 ezer embert mentett ki a tengerről Líbia és Olaszország között, és kivétel nélkül Olaszországba szállította őket. Az olasz hatóságok a Moas munkáját biztosító pénzforrások eredetét vizsgálják.

Valerio Neri, a Save the Children Italia vezetője szerint, ahol ennyi pénz forog, ott nem zárható ki, hogy piszkos dolgok vannak a háttérben. Az olasz belügy szerint csak idén több mint 35 ezer illegális bevándorló érte el az olasz partokat, amit csaknem másfélszerese annak az adatnak, amit tavaly ebben az időszakban mértek. 2016-ban több mint 181 ezren érkeztek Olaszországba, majdnem mindannyian Líbiából.

A Migrant Offshore Aid Station (MOAS) szervezetet 2014-ben alapította Christopher és Regina Catrambone. A MOAS két hajója, a Topaz Responder és a Phoenix, azóta pedig már, mint migráns flotta vált hírhedté. A MOAS 2016-ban Soros György amerikai Moveon.org szervezetétől – annak európai szervezetén, az avaaz.org-on keresztül – 500 ezer dollárt kapott az illegális migrációt elősegítő tevékenységéhez. Egy másik, szintén az olaszországi illegális migrációt minden eszközzel segítő szervezet, a “Save the Children” működését ugyancsak Soros György biztosítja, csak azt már közvetlenül a Nyílt Társadalom Alapítványán keresztül folyósított támogatással. De azt a Médicins Sans Frontiéres (MSF) nevű szervezetet is Soros Nyílt Társadalom Alapítványa tartja el, amely NGO szintén több hajót is (Dignity 1, Bourbon Argos, Aquarius) illegális migráns szállító flottaként használ.
888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!