2016-10-21

Az igazi menekülteket Európában is üldözik, 743 keresztényt támadtak meg táborokban muszlim társaik

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Diszkriminálják, megverik és halálosan megfenyegetik a muzulmán migránsok a keresztény menekülteket a németországi táborokban.

– Pamela Geller cikke

743 keresztény és kitért MENEKÜLTET támadtak meg muzulmánok a német menekült táborokban | @Christian Post | @pamela

Az üldöztetést figyelő watch dog csoport, az Open Doors azt találta, hogy 743 keresztény menekült lakik a táborokban, akit muzulmán migránsok támadtak meg 2016-ban; ez rámutat a német hatóságok teljes kudarcára, hogy megértsék a vallás szerepét a bevándorlók körében.

“A dokumentált esetek bizonyítják, hogy a keresztény menekültek helyzete a német menekültotthonokban még mindig tűrhetetlen. Kisebbségiként vallási alapon diszkriminálják, megverik, halálosan megfenyegetik őket a muzulmán migránsok – vagy a muzulmán személyzet (biztonságiak, tolmácsok, önkéntesek) ,” – állapította meg egy átfogó tanulmány, amit a több szervezetet képviselő Open Doors Germany publikált október elején, mint az Üldözött Keresztények és Szükségben lévők (Persecuted Christians and the Needy), Európai Missziós Közösség Társaság (European Mission Society Fellowship), és a Keleti Keresztények Központi Tanácsa Németországban (Central Council of Oriental Christians in Germany).

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

“Ha az új eseteket figyelembe vesszük, akkor már most 743 keresztény menekült van, aki vallási alapú támadást jelentett. Több munkatárssal lényegesen több esetet tudtunk volna rögzíteni a felmérésben.”

A jelentés megállapítja, hogy az üldözött menekülteknek ez a mostani száma csak a jéghegy csúcsa, amikor a keresztények és jazidik vallási alapú üldöztetésről van szó, akkor feltételezzük, hogy nagyon magas a nem jelentett esetek száma.

További részletek..

SzAÁ, Dzsihádfigyelő nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...