2016-10-13

Allah nevében lemészárolják a McAuley katolikus iskola valamennyi nem muzulmán diákját

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Allah nevében lemészárolják a McAuley katolikus iskola valamennyi nem muzulmán diákját, került ki az internetre a fenyegetés. Valóban terrorcselekményre készülnek a szélsőségesek?

A Facebookon, az Instagramon és a Snapchaten egyaránt megjelent az a terrorfenyegetés, amelynek címzettjei a doncasteri McAuley katolikus főiskola diákjai voltak.

„Jeleinket már elhelyeztük rajtatok, és Allah segítségével meg fogjuk ölni ennek az iskolának valamennyi hitetlen tanulóját #McAuleyIskolaiVérengzés”

Az Északkeleti Terrorelhárító Egység már nyomoz a rémületet keltő üzenet szerzői után. A történtekről tájékoztatták a szülőket, az iskola növendékeinek pedig nyomatékosan azt tanácsolták, hogy ne reagáljanak az ocsmány posztra.

Az iskola – amely továbbra is nyitva tart – közleményt adott ki. „Az ügy, amely napvilágot látott, jelenleg rendőrségi nyomozás tárgya. A diákoknak és a szülőknek jelenleg azt tanácsoljuk, ne válaszoljanak semminemű kéretlen e-mailre vagy társadalmi médiában megjelent posztra, és jelentsenek mindent, ami aggodalmat keltő, az iskolának vagy a rendőrségnek.”

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A rendőri őrjáratok szemmel tartják a tanintézményt, és egy ilyen esetekre kiképzett rendőr van jelen, hogy a szülőknek, tanároknak és diákoknak tanácsokat adjon.

Egy 15 éves növendéket megrettent szülei kivettek az iskolából.

Magyar Kroki nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...