2016-11-13

Sting „inshallahot” dalolva nyitotta újra a Bataclant, a párizsi dzsihádista mészárlás helyszínét

Oszd meg másokkal is!

„Allahu akbart” üvöltő muzulmánok 89 embert mészároltak le a párizsi Bataclan klubban tavaly novemberben. Most pedig Sting – aki újra megnyitotta a helyet – „inshallahot” énekel, és „csodálatos szónak” nevezi azt.

Az ismerős iszlámsimogatás, amit megszoktunk a baloldali értelmiségtől minden egyes alkalommal, amikor a dzsihadisták merényletet terveznek vagy embereket mészárolnak: a legjobb és legokosabb emberek közül is sokan magukévá tették azt az elképzelést, hogy minden dzsihádtámadás után a legégetőbb kötelességük bizonygatni, hogy ’senki nem gondol semmi rosszat az iszlámról’.

Ha pedig ezzel valaki mégsem értene egyet, akkor azt a „fanatizmus” és az „iszlamofóbia” vádjával sározzák be.

Minden egyéb esetben Sting „inshallahja” köznevetség tárgyává vált volna és felháborítónak nevezték volna – mivel valóban az is.

Vajon fellépett volna-e Sting a Dylann Roof által elkövetett tömeggyilkosság helyszínén Charlestonban, a Konföderáció zászlaját lengetve, és azt „csodálatos lobogónak” nevezve? Hát nem hinném. – Robert Spencer

(A charlestoni elkövető a „fehér felsőbbrendűség” nevében gyilkolt meg 9 afroamerikai hívőt egy metodista templomban, 2015-ben. A Konföderáció zászlaját ma sokan rasszistának és a „fehér felsőbbrendűség” szimbólumának tartják Amerikában – ford.)

A Bataclanban a VIP területét a túlélőknek és azok családtagjainak tartották fenn, akiket a dzsihadisták a helyszínen kivégeztek 2015 november 13-án.

Bár a koncertet alapvetően azoknak ajánlotta, akik aznap éjjel meghaltak, Sting ügyelt arra is, hogy bevonjon olyan embereket, akik a terroristákkal azonos vallást gyakorolnak. Így fellépett a francia-libanoni zenész, Ibrahim Maalouf valamint az algériai művész, Cheb Mami is, aki arab dalszöveget énekelt a Desert Rose című dalhoz.

Sting az arab kifejezést, az „inshallahot” is beleénekelte az egyik dalba, „csodálatos szónak” nevezve azt. A közönség megtapsolta …

Jihadwatch cikke nyomán Dzsihádfigyelő

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!