2017-04-19

16 éves muszlim lány késelt egy bécsi parkban

Oszd meg másokkal is!

Úgy érezte, hogy megsértették – ezért szúrt meg egy muzulmán diák egy nőt

– a Gatesofvienna nyomán

Egy 23 éves bécsi nő éppen a Josef Strauss Park-on sétált keresztül, amikor április 5-én 14h körül egy csecsen lánnyal találkozott össze. A muzulmán lány provokatívan kérdőre vonta a nőt: „mit nézel?” Mire a 23 éves így csattant fel: „amit akarok!” – majd állítólag halkan hozzátette, „rohadt muzulmán”.

A jelek szerint ez elég is volt ahhoz, hogy a fátyolt viselő tinédzser rárontson a nőre. Egy magánál hordott kis konyhai késsel háromszor megszúrta a felsőtestén. Az egyik döfés átlyukasztotta a 23 éves nő tüdejét, súlyos sérülést okozva.

A sérült nő sokkos állapotban rohant ki a parkból és megkért valakit, hogy hívja a 911-et. Amikor a mentő megérkezett, a nő tudott beszélni és azonnal kórházba szállították. Állapotáról jelenleg nem lehet többet tudni.

A támadás után a 16 éves muszlim lány iskolába ment, ahol a rendőrség letartóztatta, miután felhívták az igazgatót.

A csecsen lányt súlyos testi sértés elkövetésével vádolják, letartóztatásban van. Nincs információ arról, hogy a támadó és az áldozat korábbról ismerte-e egymást. Az ügyész valószínűleg gyilkossági kísérlet bűntettével fogja vádolni a muzulmán lányt.

Dzsihádfigyelő

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!